Poraz košarkaša Mege od Uniksa na VTB Superkupu

Košarkaši Mege poraženi su danas u drugom kolu B grupe VTB Superkupa u Moskvi od Uniksa sa 78:69 (18:17, 18:21, 23:11, 19:20).

24.09.2022. 18:39
  • Podeli:
KK Mega @KKMegaBasket-1664037492913.webp Foto: Twitter @KKMegaBasket

Bio je to drugi poraz srpskog tima u Rusiji, koji je juče poražen od CSKA sa 101:76, pa će se sutra boriti za peto mesto sa trećeplasiranim timom A grupe u kojoj su Lokomotiva Kubanj, Zenit iz Sankt Peterburga i Partizan.

Najefikasniji u pobedničkom timu Uniksa bio je Deril Mejkon sa 22 poena, dok je Aleksandr Razumov postigao 13 poena.

U redovima Mege istakli su se Malkom Kazalon i Matej Rudan sa po 15 poena.

Kasnije danas u A grupi sastaju sa Partizan i Zenit iz Sankt Peterburga, a posle toga biće poznato ko će biti rival Mege u borbi za peto mesto i da li će beogradski crno-beli na megdan moskovskom CSKA u finalu VTB Superkupa.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()