Obradović: Ovako smo izgubili nekoliko utakmica

Da li je bilo uvreda sa tribina zaista ne znam, jer dok utakmica traje, fokusiran sam na parket, a tamo je sve bilo besprekorno, kaže trener Partizana

27.01.2023. 22:06
  • Podeli:
Tan2023-01-0218534571_3 Željko Obradović Tanjug Sava Radovanović-63c7cf289a92c.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Posle trijumfa Partizana u evroligaškom beogradskom derbiju, odnosno vraćanja pobede Crvenoj zvezdi za poraz u prvom delu sezone, trener crno-belih Željko Obradović ne može da bude nezadovoljan. Uprkos tome što se igralo na jednu loptu. 

"Pobedili smo, ali smo glupi. Veoma smo glupi. Ovako smo izgubili nekoliko utakmica. I kako smo samo primili onaj poslednji koš. U redu, tim se borio, igrao dobro, vodili smo sve vreme... Hvala i ljudima što su došli da nas bodre. Sjajna je bila atmosfera, dobro za Evropu da može da gleda jedan ovakav meč", izjavio je trener košarkaša Partizana.

Košarkaši Partizana pobedili su u derbiju ekipu Crvene zvezde 79:78 u utakmici 21. kola Evrolige.

"Momci su se borili od prvog do poslednjeg minuta, nastojali su da opravdaju podršku navijača kojima se zahvaljujem od srca. Na kraju, uspeli smo da privedemo meč kraju, ali ostaje žal što razlika nije malo veća. Igrali smo pametno u odbrani i napadu. Kontrolisali smo dešavanja na parketu od prvog do poslednjeg minuta, ali mi je stvarno žao što nismo sačuvali četiri poena prednosti. Ledej je odigrao odličan meč, ali me više raduje odnos osvojenih i izgubljenih lopti. Zvezda je tim koji u svakoj utakmici daje maksimum, tako je bilo i u derbiju koji je ostao iza nas. Nadam se da su ljubitelji košarke uživali u sjajnom meču”, izjavio je trener crno-belih.

Dodao je Obradović da njegova ekipa ne sme da se opusti.

“Raduje pobeda u derbiju, ali nema vremena za slavlje, jer za nekoliko dana sledi duel sa Mornarom, pa duel sa Asvelom…. Ostalo je još mnogo do kraja ligaškog dela takmičenja u Evroligi i zaista je teško baviti se spekulacijama i procenama kakvi su krajnji dometi. Ja sam zaista uživao. Navijači Zvezde su napravili dobru atmosferu, čuli su se i naši navijači. Da li je bilo uvreda sa tribina zaista ne znam, jer dok utakmica traje, fokusiran sam na parket. Na parketu je sve bilo besprekorno", izjavio je Obradović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()