Obradović: Neverovatan ritam utakmica je pred nama i to nije nimalo lako

'Moramo sve da uradimo da održimo svežinu nekim igračima, što znači da minutaža mora biti podeljena u narednim utakmicama'

28.01.2023. 17:54
  • Podeli:
Željko Obradović-639da2dee8e4b.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović istakao je da njegova ekipa mora da pripremi utakmicu protiv Mornara kao i protiv svakog drugog tima koji zaslužuje maksimalno poštovanje.

Košarkaši Partizana sutra od 19 časova dočekuju ekipu Mornara u okviru 17. kola ABA regionalne lige.

"U ovom ritmu utakmica u kom igramo, važno je ono što je sledeće ispred nas. Potom sledi u utorak Asvel ovde, i Žalgiris u gostima u petak. Neverovatan ritam i to nije nimalo lako. Naravno da moramo sve da uradimo da održimo svežinu nekim igračima, što znači da minutaža mora biti podeljena u narednim utakmicama", izjavio je Obradović.

Bek "crno-belih" Aleksa Avramović je dodao da ekipu čeka vrlo važna utakmica.

"ABA liga je najvažnija jer preko nje obezbeđujemo Evroligu. Moramo što bolje da se pripremimo i maksimalno uđemo u taj meč. Svi znaju koliko ekipa Mornara može da bude nezgodna, tako da je veoma važno da ih dočekamo u potpunosti spremni", zaključio je Avramović. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()