NBA liga: Denver nije opravdao ulogu favorita

Lavin i Vučević imali više poena od svih dvocifrenih u Nagetsima

09.03.2023. 08:09
  • Podeli:
NIkola Vučević-6409885cc8015.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Denvera nisu opravdali ulogu favorita u meču sa Čikagom i na svom terenu ubedljivo su poraženi sa 117:96, u nastavku NBA lige.

U slabom izdanju Denvera, posebno u drugom poluvremenu, najbolji je bio Nikola Jokić, koji je za 35 minuta na terenu ostvario 18 poena, 12 skokova i osam asistencija. Aron Gordon postigao je 17, a Majkl Porter 12 poena.

Kod Čikaga Zek Lavin je bio najbolji strelac sa 29 poena, a crnogorski košarkaš Nikola Vučević pružio je  odlučnu partiju sa 25 poena i 15 skokova.

Denver sada imao skor 46 pobeda i 20 poraza, a Čikago 30 pobeda i 36 poraza.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()