Mitrović pred početak sezone: Najvažniji je sadašnji trenutak

Beograd i Srbija zaslužuju da imaju dva kluba u evropskoj eliti, baš tamo gde im je mesto, rekao je igrač Crvene zvezde

21.09.2022. 16:00
  • Podeli:
Luka Mitrovic-1663769538389.webp Foto: KK Crvena zvezda

Početak nove sezone je pred pred košarkašima Crvene zvezde i Partizana. Timovi se skockavaju, pripreme privode kraju jer uskoro startuju ABA liga, odnosno 6. oktobra i Evroliga.

Jedan od najiskusnijih u Crvenoj zvezdi, Luka Mitrović, smatra da će baš ova sezona da bude najteža, jer je mnogo više izazova i očekivanja u njoj.

"Nova sezona, polako se spremamo za start, verujem da će biti najzanimljivija u poslednjih nekoliko godina. Očekuju nas i večiti derbiji u Evroligi, Beograd i Srbija to zaslužuju, oba kluba su tamo gde im je mesto, u evropskoj eliti", rekao je nekadašnji kapiten crveno-belog tima Luka Mitrović Tanjugu.

On je dodao da ekipa ima dosta novih igrača, ali da je uveren da će trener Vlada Jovanović znati da uklopi tim.

"Radimo, uigravamo se, sezona je duga, bitno je da smo dobro pokriveni na svim pozicijama. Znam šta se od mene očekuje, prirodno je, pogotovo u ovim godinama i sa ikustvom koje imam", istakao je MItrović.

Zvezdin krilni centar rekao je da je najvažnije da ekipu zaobiđu povrede, a da će na terenu dati sve od sebe da se ispune ciljevi i obraduju navijači.

"Posle svih ovih godina u košarci shvatio sam da je najvažniji sadašnji trenutak. Upravo tako i treniram, razmišljam, ali naravno da očekujem sve najbolje od sezone koja je pred nama", poručio je MItrović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()