Meloun: Trener Jokić je odradio odličan posao

Nikola je rekao svima da će Džamal i on da odigraju dva na dva. I morao sam to da podržim, otkrio je trener Denvera događaj sa tajm-auta

21.05.2023. 10:03
  • Podeli:
Nikola Jokić Majk Meloun Džamal Marej_Mark J. Terrill AP Tanjug-6469c41860303.webp Foto: Mark J. Terrill / AP / Tanjug

Trener košarkaša Denvera Majk Meloun pohvalio je Nikolu Jokića posle pobede nad Los Anđeles Lejkersima (119:108) i rekao da je "trener Jokić odradio odličan posao".

Srbin je u pobedi postigao 24 poena, uz šest skokova i osam asistencija, a posebno se istakao u finišu meča. Meloun je opisao jednu situaciju sa tajm-auta kad se utakmica lomila.

"Nikola je rekao svima da će Džamal i on da odigraju dva na dva. I morao sam to da podržim, to je bila Nikolina akcija. Rekao je: 'Hajde da odigramo ovo'. Odigrali su odlično. Trener Jokić je odradio odličan posao", rekao je Meloun na konferenciji za medije posle utakmice.

Govorio je Meloun i o periodu kad je Jokić bio na klupi zbog problema sa faulovima, a Lejkersi pretili da preokrenu rezultat.

"Mi smo prvi na tabeli od sredine decembra. Ova ekipa je pobeđivala dobre timove. Nikola je izašao, ali nismo paničili. Tu su bili drugi igrači koji su iskočili", zaključio je Meloun.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()