Meloun odmarao najbolje, Denver izgubio

Bez Jokića, Mareja i još nekih igrača istakli su se oni koji nemaju često priliku da "pune" obruče

06.02.2023. 08:08
  • Podeli:
Denver Minesota NBA_Tanjug AP-63e09cb350871.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

Ekipa Denvera ubedljivo je poražena na gostovanju Minesoti sa 128:98, u meču u kome je nastupila bez Nikole Jokića, Džemala Mareja i još nekih važnih igrača.

Trener Denvera Majkl Meloun odlučio je da, zbog prenatrpanog rasporeda, odmori svoje najbolje igrače. Najboji strelac kod gostiju bio je Majkl Porter Junior sa 22 poena.

U redovima Minesote najbolji su bili Entoni Edvards sa 20 i D'Anđelo Rasel sa 18 poena.

Danver sada ima skor 37 pobeda i 17 poraza, dok Minesota ima 29 pobeda i 27 poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()