Lesor: Nedavno smo bili bez šansi za plej-of, sada je druga priča

Partizan sada priča o ključnim utakmicama

02.02.2023. 08:24
  • Podeli:
Matijas Lesor_KKP-63891ed84e6bd.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana u petak od 19 sati gostuju ekipi Žalgirisa u okviru 23. kola Evrolige.

Košarkaš Partizana Matijas Lesor izjavio je da njegovu ekipu u petak očekuje teška utakmica sa Žalgirisom.

"Igraju kod kuće i tamo su drugačiji tim u odnosu na gostovanja. Pre mesec dana smo bili bez šansi za plej-of, a sada se priča o ključnoj utakmici. To vam govori kako stvari mogu da odu u bilo kom pravcu. Svaka utakmica je ključna utakmica. Mi ćemo pokušati da dobijemo utakmicu, ali niko ne može da kaže koja će biti odlučujuća, a koja neće. Ovo je zapravo samo još jedna utakmica u kojoj hoćemo da pobedimo", izjavio je Lesor. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()