Krunoslav Simon pronašao novu sredinu, na izenađenje mnogih

Odabrao sam klub koji ima ambicije, a imam ih i ja sa 38 godina, rekao je hrvatski košarkaš

25.09.2022. 16:40
  • Podeli:
Krunoslav Simon_Dino Stanin Pixsell-1664105072898.webp Foto: Dino Stanin / Pixsell

Jedan od najiskusnijih hrvatskih košarkaša i dvostruki prvak Evrope, Krunoslav Simon, pojačao je redove Cedevite Junior s kojom je potpisao ugovor na godinu dana.

Iskusni 38-godišnji reprezentativac nakon fenomenalne karijere na evropskoj sceni napravio je pomalo iznenađujući potez. Ne toliko što se nakon dve vezane kontinentalne krune sa Efesom vratio u rodni grad, nego zato jer je odabrao razvojni tim Cedevite.

Krilni igrač već ima iskustvo u radu sa glavnim trenerom Damirom Mulaomerovićem iz reprezentacije, te iz igračkih dana kad su delili svlačionicu u KK Zagrebu.

Simon je po odlasku iz Zagreba karijeru gradio u dresu Unikahe, Lokomotive, Olimpije Milano i Efesa.

"Nije bila lagana odluka, ali na kraju sam se odlučio za Cedevitu Junior. Odlučio sam se za ovaj projekat jer mislim da je klub vrhunski uređen, da je dobra atmosfera i da dobro radi sa mladim igračima. Nadam se da svojim iskustvom mogu da pomognem da zajedno budemo što bolji. Srećan sam što se priključujem Cedeviti Junior. To je klub koji ima ambicije, imam ih i ja, iako imam 38 godina. Veselim se ovoj saradnji i sezoni koja je pred nama" izjavio je Simon.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()