Jokićev tripl-dabl pod temperaturom

Denver su do pobede predvodila dvojica igrača, efikasnija od srpskog centra

20.03.2023. 07:07
  • Podeli:
Nikola Jokić_Seth Wenig AP Tanjug-64177cbe7878a.webp Foto: Seth Wenig / AP / Tanjug

Košarkaši Denvera pobedili su u gostima ekipu Bruklina rezultatom 108:102 u večerašnjem meču NBA lige.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Majkl Porter koji je postigao 28 poena, dok je Džamal Marej dao 25. 

Košarkaš Denvera i reprezentativac Srbije Nikola Jokić ostvario je novi tripl-dabl. Ovog puta bolestan i pod temperaturom, koja ga je u nedelju mučila. Srpski košarkaš je na terenu proveo 37 minuta, a za to vreme imao je učinak od 22 poena, 17 skokova i 10 asistencija. 

Kod domaćih, najbolji je bio Mikal Bridžis sa 23 poena.

Denver je prvi na tabeli Zapadne konferencije NBA lige sa 48 pobeda i 24 poraza. Bruklin je šesti na tabeli Istoka sa 39 trijumfa i 32 poraza.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()