Jokić predvodio Denver: Ostvario "samo" dabl-dabl

Srpski centar je meč završio bez izgubljene lopte

14.02.2023. 09:10
  • Podeli:
Nikola Jokic_Tanjug AP-63eb2b5d04388.webp Foto: Tanjug/AP

Denver Nagetsi savladali su ekipu Majami Hita na gostovanju (112:108) i tako ostvarili vrednu pobedu u nastavku borbe za vrh zapadne konferencije.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić je meč završio sa 27 poena, 12 skokova i osam asistencija, uz 12/14 iz igre i samo tri slobodna bacanja.

Jokić je meč odigrao bez izgubljene lopte, a na terenu je proveo nešto manje od 34 minuta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()