Jokić posle poraza: Trebalo bi da se zabrinemo

Krećem od sebe, pa onda govorim i ta ceo tim, rekao je centar Denver Nagetsa

19.03.2023. 12:13
  • Podeli:
Nikola Jokić_David Zalubowski AP Tanjug-63df7556112a3.webp Foto: David Zalubowski / AP / Tanjug

Denver je u slavljeničkom padu. Posle četiri poraza prekinuli su negativnu seriju sa pobedom na svom terenu, a onda su se vrlo brzo vratili na stare staze i izgubili duel sa Niksima u "Medison Skver Gardenu" (116:110)

Nikola Jokić je i ovog puta bio najefikasniji igrač utakmice, koji je za 37 minuta imao učinak od 24 poena, 10 skokova i osam asistencija. Njegove partije ga dovode u poziciju da može da komentariše i loše stvari u timu.

"Tako nam je, kako je. Trebalo bi da se zabrinemo zbog načina na koji igramo. Sada moramo da pronađemo način da dobijemo sledeći meč", u svom lakanom preciznom ritmu rekao je centar Denver Nagetsa.

Reprezentativac Srbije istakao je da je skok veliki problem ekipe.

"Krećem od sebe, pa onda govorim i ta ceo tim. Svi moramo da radimo mnogo bolje na skoku. Čak i kada smo uspeli da odigramo nekoliko odbrana, nismo bili dobri na skoku i oni su došli do lakih poena. Imali su 15 ofanzivnih skokova, to je baš veliki broj", rekao je dvostruki uzastopni MVP najjače lige na svetu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()