Jokić o večitom derbiju: Tužno je, potrebna je obnova iz temelja

Da budem iskren, to je deo naše kulture prilično dugo, rekao je centar Denvera koji nije baš srećan zbog takvog folklora

19.02.2023. 10:06
  • Podeli:
Nikola Jokić-63c8e3999a229.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić, izjavio je da mu je žao što je meč polufinala Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana bio prekinut zbog incidenata navijača dva kluba.

Jokić se nalazi u Solt Lejk Sitiju gde će igrati na Ol star meču NBA lige. On je prokomentarisao dešavanja na završnici Kupa Radivoja Koraća u Nišu. Crvena zvezda je u polufinalu pre dva dana bila bolja od Partizana 83:75, a utakmicu su obeležili incidenti navijača.

"Da budem iskren, to je deo naše kulture prilično dugo, tako je kako je. Mislim da je stvarno tužno što se utakmice prekidaju i mislim da moramo da počnemo obnovu iz temelja", rekao je Jokić za "Basket njuz". "Tako ćete biti priznati kao velika liga u Evroligi. Ali trenutno ima toliko toga da se uradi, tako da je veoma, veoma teško", kazao je košarkaš Denvera.

 Crvena zvezda je odbranila trofej Kupa Radivoja Koraća, pošto je u finalu pobedila Megu 96:79.

Jokić na Ol star meču igra u timu Zapadne konferencije NBA lige čiji je kapiten Lebron Džejms. Utakmica je na programu u noći između nedelje i ponedeljka.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()