Jokić najbolji igrač Zapadne konferencije NBA lige u februaru

Za najboljeg igrača februara Istočne konferencije NBA izabran je košarkaš Njujorka Džejlin Branson.

03.03.2023. 07:32
  • Podeli:
Nikola Jokić_Nell Redmond AP Tanjug-63e899bd9a698.webp Foto: Nell Redmond / AP / Tanjug

Košarkaš Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić proglašen je za najkorisnijeg igrača meseca februara Zapadne konferencije NBA lige, preneo je zvanični sajt takmičenja.

U saopštenju NBA se podseća da je Denver u februaru ostvario devet pobeda i imao je dva poraza. Srpski košarkaš je prosečno postizao 22,6 poena i imao je 14,2 skoka i 10,2 asistencije po meču.

Denver se nalazi na prvom mestu na tabeli Zapadne konferencije NBA lige sa 44 pobede i 19 poraza.

Za najboljeg igrača februara Istočne konferencije NBA izabran je košarkaš Njujorka Džejlin Branson. On je sa ekipom Njujorka u februaru ostvario učinak od osam pobeda i dva poraza. Branson je prosečno postizao 27,3 poena i imao je šest asistencija po utakmici.

Njujork je peti na Istoku sa 37 pobeda i 27 poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()