Jokić i Bogdanović s osmehom na megdan: U Denveru bez iznenađenja

Srpski centar je upisao novi tripl-dabl, treći u nizu

05.02.2023. 08:17
  • Podeli:
Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović-63df58eaeecb0.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Denvera ubedljivo su pobedili Atlantu sa 128:108. Na terenu se sreo srpski tandem, a pobeda je pripala dominantnom centru Nagetsa koji je utakicu završio sa novim fantastičnim učinkom.

Nikola Jokić je treći meč za redom ostvario tripl-dabl. On je za 34 minuta postigao 14 poena, 18 skokova i 10 asistencija. U pobedničkom timu istakao se i Džamal Marej sa 41 poenom.

Kod Atlante prvi strelac je bio Dežonte Mari sa 28 poena, dok je Bogdan Bogdanović za 30 minuta na terenu postigao svega osam poena, uz pet skokova i tri asistencije.

Denver je i dalje prvi na Zapadu sa skorom 37:16, dok je  Atlanta osma na Istoku sa 27:27.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()