Janis Adetokumbo junak kola NBA lige

Grk je neverovatnom statistikom predvodio Milvoki u pobedi nad Nju Orleansa

30.01.2023. 09:26
  • Podeli:
Janis Adetokumbo-63d77f112a17c.webp Foto: AP Photo/Morry Gash/Tanjug

Košarkaši Milvokija pobedili su na svom terenu ekipu Nju Orleansa sa 135:110, u poslednjem meču NBA lige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Janis Adetokumbo koji je postigao 50 poena, uz 13 skokova. U ekipi iz Nju Orleansa najbolji je bio Hoze Alvarado sa 18 poena.

Košarkaši Memfisa savladali su na svom terenu Indijanu 112:110. 

Najbolji u pobedničkom timu bio je Dža Morant koji je upisao tripl-dabl sa 27 poena, 15 asistencija i 10 skokova. Kod gostiju, najefikasniji je bio Benedik Maturin sa 27 poena.

Košarkaši Klivlenda nadigrali su Los Anđeles Kliperse sa  122:99. 

U pobedničkom timu briljirao je Čedi Osman sa 29 poena. U redovima Klipersa, koji su igrali bez Pola Džordža i Kavaja Lenarda, najbolji je bio Brendon Boston sa 24 poena. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()