Jan Veseli za UNU: Moje godine, u Partizanu, sa Vujoševićem su bile neverovatne

Mnogo je faktora koji utiču na to da li ću se jednom vratiti, rekao je košarkaš Barselone

29.03.2023. 11:21
  • Podeli:
Jan Veseli1-642402c6caa13.webp Foto: Profimedia

Kada te publika u Beogradu voli onda te dočeka kao kralja. Ali, da bi te zavolela trebalo je nečim iskrenim tu jaku ljubav da zaslužiš. 

Da je tako dokazali su u utorak, u "Štark areni", navijači Partizana kada se na parketu, u dresu Barselone, pojavio Jan Veseli. On je kao mlad, anoniman i talentovan, u crno-belom dresu, uvek, "ostavljao srce" na terenu, a oni mu tu strast nikada nisu zaboravili. 

Zna češki interacionalac da ga Grobari vole i svestan je da mu podrška, ovacije i aplauzi iz takvog grotla uvek novu radost donesu. Sinoć je iz "Arene" Veseli izašao kao pobednik, ali nije propustio u razgovoru za UNU, prvo, da pohvali igru Partizana: 

"Partizan igra neverovatno ove sezone. Sigurno je teško u ovom sistemu Evrolige, ali pokazuju da imaju kvalitet da stignu daleko".

Prema njegovim rečima u Barseloni ne igra pod pritiskom.

"Ne osećam veliki pritisak, ali očekivanja kluba su velika. Svi smo tu sa istim ciljem - da se borimo za trofeje".

Daleko je Jan Veseli stigao u svojoj karijeri i nikada nije zaboravio ko je na njegovom putu imao uticaj.

"Moje godine u Partizanu sa Vujoševićem su bile neverovatne. Dule ima veliki uticaj na moj rast i to ne samo kao igrača, nego i kao čoveka. Sa Željkovim radom i sistemom košarke sam se kasnije sreo u Feneru. Od njega sam naučio kako pravilno da pristupim košarci. I dalje se trudim da njegove savete koristim".

A da li su jake upomene i Željko Obradović na klupi Partizana dovoljni razlozi da još jednom obuče crno-beli dres još nije definisao: 

"Mnogo je faktora koji utiču na to da li ću jednom da se vratim u Partizan, ali ne krijem da mi je to uvek bila želja. Videćemo kako će se odvijati kraj moje karijere".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()