Ivanović: Veoma loša utakmica, naročito u odbrani

'Crveno-beli' su sinoć poraženi u Bolonji od ekipe Virtusa 84:72

01.02.2023. 08:57
  • Podeli:
Duško Ivanović_Profimedia-63a4b9260df18.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da njegov tim odigrao lošu utakmicu protiv Virtusa u 22. kolu Evrolige.

"Crveno-beli" su sinoć poraženi u Bolonji od ekipe Virtusa 84:72.

"Veoma loša utakmica, naročito u odbrani", rekao je Ivanović po završetku meča za Evroliginu televiziju.

Trener košarkaša Virtusa Serđo Skariolo bio je zadovoljan pobedom svom tima.

"Definitivno smo dobro odigrali, naročito u odbrani. Bili smo i dobri i u napadu, ali nismo uvek završavali akcije kako je bilo potrebno, čak i posle nekih dobro izgrađenih pozicija. Međutim, onoliko asistencija je stvarno mnogo značajno za ovaj uspeh", rekao je Skariolo.

Crvena zvezda će sutra gostovati ekipi Armanija u 23. kolu Evrolige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()