Ivanović: Strpljenje je rešilo pobednika

Što bi rekao veliki zvezdaš Matija Bećković, ćeraćemo se još, rekao je trener Crvene zvezde

27.01.2023. 22:15
  • Podeli:
Duško Ivanović-63d43efa2b6f5.webp Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović, posle poraza od Partizana u derbiju Evrolige, bio je realan i svestan onoga što su oba tima pružila na terenu.

"Partizan je bio strpljiv, mi nismo i to je rešilo pitanje pobednika, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović nakon utakmice sa Partizanom.

Košarkaši Partizana pobedili su u derbiju ekipu Crvene zvezde 79:78 (20:18, 25:19, 12:17, 22:24) u utakmici 21. kola Evrolige.

“Partizan je odigrao bolje od nas. Ključ meča je bilo strpljenje. Velika razlika između osvojenih i izgubljenih lopti je posledica strpljenja. Želeli smo brzo da dobijemo utakmicu, ali to tako ne ide. Rekao sam igračima da mirno spavaju, pa ćemo u sledećem meču videti šta će biti. Zašto sam često izvodio iz igre Nedovića? Pa svi treneri su malo ludi, a svi mogu da budu treneri. Nemam zaista zamerki, ponavljam, rekao sam momcima da mirno spavaju. Što bi rekao veliki zvezdaš Matija Bećković, ćeraćemo se još. Suđenje neću da komentarišem”, izjavio je Ivanović.

Osvrnuo se trener crveno-belih i na ambijent u hali.

“Čestitam navijačima, atmosfera je bila fenomenalna. Da li sam video transparent na tribinama gde su bili navijači Partizana? Zaista nisam. Poslali smo lepu sliku u Evropu, okrećemo se obavezama koje slede”, zaključio je Ivanović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()