Grujin: Partizan ne igra Superligu, Zvezda već u finalu

Partizan nije uspeo da na vreme licencira igrače

29.05.2023. 11:56
  • Podeli:
Košarkaši Partizana-6448326c08f88.webp Foto: Profimedia

Direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin potvrdio je da Partizan ove sezone neće igrati plej-of Superlige Srbije.

Partizan nije uspeo da na vreme licencira igrače zbog čega nije dobio dozvolu za učešće u plej-ofu SLS. Grujin je istakao da je odluka Predsedništva KLS doneta na predlog klubova učesnika.

"Prvoplasirasni klubovi A i B grupe činiće jedan polufinalni par, u finale ide tim koji prvi stigne do dve pobede. Prva utakmica biće odigrana četvrtog ili petog juna. Drugi finalista je Crvena zvezda. Prva utakmica za šampiona Srbije je četiri dana posle završetka ABA lige, takođe se igra do dve pobede. U donošenju odluke vodili smo se i interesima seniorske reprezentacije Srbije", rekao je Grujin, prenosi Sportski žurnal.

Košarkaši Partizana nisu ni prošle sezone igrali plej-of Superlige.

Mega je prvi polufinalu plej-ofa SLS, pošto je osvojila prvo mesto u grupi B sa skorom 5/1. Drugi polufinalista biće poznat posle duela OKK Beograda i FMP Železnika.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()