Džekson na korak do prelaska u Denver

Igrač je nedavno trejdovan iz LA Klipersa u Šarlot, a potom su Hornetsi odlučili da mu uruče otkaz

13.02.2023. 14:51
  • Podeli:
Redži Džekson-63ea407149180.webp Foto: Profimedia

Iskusni američki košarkaš Redži Džekson (32) trebalo bi da nastavi karijeru u Denveru, prenose američki mediji.

Džekson je nedavno trejdovan iz LA Klipersa u Šarlot, a potom su Hornetsi odlučili da mu uruče otkaz.

Američki mediji podsećaju da je Džekson u dosadašnjem delu sezone za Kliperse prosečno davao 10.9 poena i imao je 3.5 asistencija po utakmici. 
On je karijeru u NBA ligi počeo u Oklahomi, a potom je igrao za Detroit pre nego što je 2020. stigao u LA Kliperse. 

Za ekipu Denvera igra dvostruki MVP Nikola Jokić, a u redove Nagetsa je nedavno iz LA Lejkersa stigao Tomas Brajant. Američki mediji navode da se mesto za Džeksona otvorilo slanjem Bounsa Hajlanda iz Nagetsa u Kliperse.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()