Denver upisao devetu pobedu kod kuće: Jokić ustupio scenu Mareju

Centru Nagetsa nedostajala je jedna asistencija za novi tripl-dabl u sezoni

07.03.2023. 08:33
  • Podeli:
Nikola Jokić_David Zalubowski AP Tanjug-63b2b9df4d006.webp Foto: David Zalubowski / AP / Tanjug

Košarkaši Denvera pobedili su Toronto sa 118:113 i posle preokreta upisali četvrti trijumf u nizu, a deveti na domaćem terenu. Gosti su vodili većim delom meča, a do obrta je došlo pred kraj kada su Nagetsi, za minut i nešto, napravili seriju od 7:0 i istopili prednost Kanađanja od 111:105.

Nikoli Jokiću nedostajala je jedna asistencija za novi tripl-dabl u sezoni. On je u pobedi svog tima učestvovao sa 17 poena, 13 skokova i devet asistencija. 

Džamal Marej je bio najefikasniji u domaćem timu sa 24 poena, Majkl Porter Džunior je dao 20 poena, uz pet skokova, dok je Aron Gordon upisao 19 poena, šest skokova i pet asistencija.

Fred Vanvlit je ostvario dabl-dabl u gostujućem timu sa 21 poenom i 14 asistencija, Paskal Sijakam je postigao 19 poena, a Jakob Peltl je zabeležio 18 poena i devet uhvaćenih lopti.

Denver je na prvom mestu Zapadne konferencije sa 46 pobeda i 19 poraza, dok je Toronto deveti na tabeli Istočne konferencije sa učinkom od 32 pobede i 34 poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()