Denver se vratio u pobednički smer, Jokića broj delio od dabl-dabl

Srpski centar je i ovog puta predvodio Nagetse i prekinuo niz poraza

17.03.2023. 08:38
  • Podeli:
Nikola Jokić_David Zalubowski AP Tanjug-640979fdc4d33.webp Foto: David Zalubowski / AP / Tanjug

Košarkaši Denvera pobedili su ekipu Detroita 119:100 u meču NBA lige.

Ekipu iz Kolorada je do pobede vodio srpski reprezentativac Nikola Jokić sa 30 poena, 10 skokova i devet asistencija, dok se u ekipi domaćina istakao Rodni Mekgruder sa 20 poena, osam skokova i tri asistencije.

Košarkaši Sakramenta nastavili su pobednički i ovog puta pobedili Bruklin 101:96.

Domantas Sabonis postigao je 24 poena, uhvatio čak 21 skok i podelio pet asistencija za Sakramento, dok je u ekipi Bruklina najbolji bio Majkl Bridžis sa 23 poena i četiri skoka.

U otalim utakmicama NBA lige ostvareni su sledeći rezultati: Toronto-Oklahoma 128:111, Indijana-Milvoki 139:123 i Feniks-Orlando 116:113.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()