Bogdan Bogdanović pao na listi najboljih NBA igrača

Uoči početka nove sezone tradicionalno se pravi lista 100 najboljih košarkaša

21.09.2022. 11:45
  • Podeli:
Bogdan Bogdanović-1663753515436.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Atlante, srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, nalazi se na 100. mestu na listi najboljih košarkaša u NBA ligi, objavio je ESPN.

Poznata američka mreža uoči početka nove sezone bira 100 najboljih košarkaša u NBA ligi.

Bogdanović se pre godinu dana našao na 67. mestu na ovoj rang listi, a sada je na poziciji 100. Atlanta je prošle sezone eliminisana u 1. kolu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige od ekipe Majamija.

"I-Es-Pi-En" je prvo objavio listu od 100. do 26. mesta. Tokom dana biće objavljena lista najboljih igrača od 11. do 25. mesta.

U četvrtak će biti saopštena lista od 6. do 10. mesta, a imena TOP 5 najboljih košarkaša u NBA ligi biće objavljena u petak.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()