Bodiroga: Došlo je vreme da Evroligu odvedemo na novi nivo

ELPA je osnov evolucije takmičenja i omogućićemo im da budu zastupljeni, rekao je predsednik Evrolige

21.09.2022. 14:00
  • Podeli:
Dejan_Bodiroga_foto_Euroliga.jpg Foto: Euroliga

Novi predsednik Evrolige Dejan Bodiroga izjavio je da će pokušati da ovu organizaciju podigne na viši nivo.

Bodiroga se obratio Udruženju igrača Evrolige (ELPA) prvi put posle izbora za prvog čoveka organizacije.

"Posle 22 godine došlo je vreme da Evroligu odvedemo na novi nivo. Ovo je novi početak, a ELPA je osnov evolucije našeg takmičenja. Igrači su zvezde ovog sporta, mi ćemo nastaviti da radimo na tome da budu što je moguće prepoznatljiviji i zastupljeniji - na terenu i van njega. Želimo vam mnogo zdravlja i uspešnu sezonu", izjavio je Bodiroga, preneo je zvanični sajt Evrolige.

Generalna skupština ELPA je odlučila da Kajl Hajns, Adam Hanga i Nikola Kalinić budu ponovo izabrani za potpredsednike ELPA. Predsednik ELPA je Tornike Šengelija, a njegovi potpredsednici Ðiđi Datome i Džejson Grejndžer, koji ostaje u Upravnom odboru kao predstavnik igrača Evrokupa.

Nova sezona u Evroligi počinje 6. oktobra 2022.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()