Batler: Niko još nije zadovoljan u Majamiju

O Jokiću ćemo tek razmišljati, imamo dva dana, kaže najbolji pojedinac Hitsa

30.05.2023. 12:11
  • Podeli:
Džimi Batler-64708050e5886.webp Foto: AP Photo/Wilfredo Lee/Tanjug

Košarkaš Majamija Džimi Batler izjavio da nije iznenađen plasmanom Hita u veliko finale NBA lige i dodao da mu je cilj ove sezone da osvoji šampionski prsten, prenosi ESPN.

Košarkaši Majamija plasirali su se u veliko finale NBA lige, pošto su u gostima pobedili Boston sa 103:84, u sedmoj utakmici finala Istočne konferencije. Majami je u plej-of ušao kao osmi nosilac, a ekipe sa Floride je do finala NBA lige stigla pošto je eliminisala Milvoki, Njujork i Boston.

"Nisam uopšte iznenađen ovim što smo postigli. Imam potpunu veru u sebe i sve u timu, ovu grupu igrača, u tim koji su zajedno sastavili trener Erik Spolstra i Pet Rajli. Svedočim tome svakog dana. Znam kako dobru grupu igrača imamo, znam i kako smo dobra celina i rezultat toga je stigao", rekao je Batler.

Košarkaši Majamija će u finalu plej-ofa NBA lige igrati sa Denverom, a prvi meč je na programu za tri dana. Prednost domaćeg terena imaće ekipa Denvera.

"Niko još nije zadovoljan u Majamiju. Nismo još učinili nešto veliko i sigurno niko od nas nije igrao za to da samo osvojimo Istočnu konferenciju. Igramo da osvojimo titulu", poručio je Batler.

Novinare je zanimalo da li tim Majamija ima taktiku za zaustavljanje Nikole Jokića. Batler je odoborio, a potom ga je napao bumbar i Amerikanac nije ostao imun na to: 

"Ne znam, imamo dva dana da to shvatimo. Pre prve utakmice...", rekao je, pa zastao, Batler, a potom promenio temu: 

"O moj Bože. Jeste li videli? To je vražji bumbar".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()