Barkli: Privilegija i čast su mi što gledam Jokića svako veče u NBA ligi

Nikola beleži sjajne brojke. Sjajan je dečko, sjajan je igrač, a sudiće mu se po uspehu Denvera, kaže legendarni NBA igrač

24.02.2023. 13:04
  • Podeli:
Čarls Barkli-63f8a7b85eb8a.webp Foto: Profimedia

Bivši NBA igrač Čarls Barkli izjavio je u emsiji TNT da je privilegija gledati Nikolu Jokića kako igra svako veče u NBA ligi.

Košarkaši Denvera slavili su u Klivlendu 115:109, a centar Nagetsa je postigao 22 tripl-dabl u sezoni.

"Za mene je čast i privilegija gledati Jokića svako veče. Ne možeš jednostavno da ustaneš iz kreveta i zabeležiš tripl-dabl. Ono što volim kod njgovih tripl-dablova je što to nije, na primer, 11-11-10. On beleži sjajne brojke. Sjajan je dečko, sjajan je igrač. Ljudi će da mu sude na osnovu toga kako će Nagetsi igrati u plej-ofu, nažalost, jer ovo je timska igra i to su pravila po kojima živimo. Kao krilni centar sam se nervirao što nemam bar dvocifren broj skokova. Osećao sam obavezu da imam 10 skokova svako veče. Kao plejmejker, posebno ako si vrhunski, moraš svako veče imati bar deset asistencija. Pristojan plej mora da ima sedam asistencija po utakmici, ali vrhunski mora da bude dvocifren", izjavio je Barkli.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()