Antetokompo stigao u društvo sedmorice: Samo je njima poseban tripl-dabl pošao za rukom

Poslednji put to je pošlo za rukom Nikoli Jokiću, ranije ove sezone

21.03.2023. 10:39
  • Podeli:
Giannis Antetokounmpo_Tanjug AP-64117e44121ef.webp Foto: Tanjug/AP

NBA košrakaš Janis Antetokompo je postigao nešto što je uradilo još samo sedam igrača u istoriji lige - tripl-dabl bez promašaja iz igre.

Dvostruki MVP NBA lige je navikao da radi neverovatne stvari na parketu.

Ovog puta Grk je ušao u ekskluzivni klub NBA igrača koji su postigli tripl-dabl, a da je pogodio sve šuteve iz igre.

Milvoki Baksi su pobedili Toronto Reptorse, a Antetokompo je upisao 22 poena, 13 skokova i deset asistencija. To su normalne brojke za Grka, ali je sada sve to uradio sa devet šuteva iz igre i svih devet je pogodio.

Istini za volju, promašio je četiri slobodna bacanja, ali sa savršenom šuterskom noći iz igre, pridružio se klubu NBA igrača koji imaju ovaj podvig.

Poslednji put to je pošlo za rukom Nikoli Jokiću, ranije ove sezone. Osim srpskog centra, to su uradili Rasel Vestbruk, Vest Anseld, Drejmond Grin, Vilt Čemberlein, Ivan Tarner i Bo Autlov.  

Baksi su sada sa skorom 51/20 i overili su kartu za NBA razigravanje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()