Vahid Halilhodžić za UNU: Srbija me razočarala, Hrvatska može da napravi fin iskorak

Proslavljenom BiH stručnjaku nedavno je u Parizu opljačkana kuća

Autor: Aldin Tiro
30.11.2022. 12:15
  • Podeli:
vahid-halilhodzic-igor-kralj-pixsell.jpg

Privatne probleme ne bih puno komentarisao. To se nažalost dogodilo, nije lako to prihvatiti, ali život je takav. Šta ćeš", rekao je u ekskluzivnom razgovoru za UNU legendarni Vahid Halilhodžić.

Naravno proslavljeni BiH stručnjak je mislio na neugodnost koja se nedavno dogodila u Parizu, kada su lopovi opljačkali njegovu kuću, a prema pisanju francuskih medija, ukradene su stvari vredne čak 80.000 eura.

Nije gledao mnogo utakmica

U nastavku razgovora smo se ipak više posvetili fudbalu, odnosno Mundijalu, a nekadašnji fudbaler Veleža, PSŽ i Nanta, reprezentacije Jugoslavije, veliki trener i bivši selektor Obale Slonovače, Alžira, Japana i Maroka nam je otkrio da je odgledao malo utakmica.

"Neke sam utakmice gledao. Nastupe reprezentacije Hrvatske dosad nisam gledao, Srbiju sam gledao jednom. Oni su me malo razočarali, jer ne znam šta se događa tu. Imaju dobru ekipu, pojedince, ali ne znam šta je tu bilo", rekao je Vaha, pa se osvrnuo na nastupe Hrvatske, aktuelnih vicešampiona sveta:

"Nakon pobede protiv Kanade su se vratili u neke optimističnije perspektive i vidim da imaju dobru atmosferu u ekipi, tako da oni mogu ponovo da naprave jedan fin iskorak u ovom takmičenju".

Ipak, istakao je tri ekipe, koje su favoriti za titulu.

"Tu pre svega mislim na Francusku, Brazil i Španiju, koja ima mladu ekipu i oni su napravili dobar rezultat. Mislim da imaju aspiracije da idu do kraja. Opet ponavljam, iznenađenja su itekako moguća, posebno ako "velike ekipe" nisu 100 posto psihološki motivisane. Moram da istaknem da je Nemačka razočarenje, pružaju igre koje su daleko ispod renomea višestrukog svetskog prvaka. Ali opet, radi se o Nemcima, sve je moguće u jednoj utakmici", poručuje fudbalski stručnjak za UNU.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()