Sudija Stefani Frapar piše istoriju na meču Nemačka - Kostarika

Panceri su do sada podbacili na Svetskom prvenstvu, a ako žele dalje moraju da pobede i zavise od ishoda druge utakmice u grupi E

30.11.2022. 08:07
  • Podeli:
Stefani Frapart-1668757168213.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Nemačke su u prilici da vade "kestenje iz vatre" na Svetskom prvrenstvu. Spas od ispadanja traže u 3. kolu grupe E, protiv Kostarike, ali u centru pažnje neće biti oni nego žena glavni sudija, što se dešava prvi put u istoriji Mundijala. 

Pravdu fudbalerima Nemačke i Kostarike 90+ minuta deliće i red na terenu održavaće Francuskinja Stefani Frapar, a ovaj meč je zanimljiv i po tome što odlučuje o plasmanu u narednu fazu takmičenja. Reč je o ženi koja ima iskustvo sa velikih takmičenja, jer je pre dve godine sudila Ligu šampiona.

Da bi stigli u osminu finala Nemci moraju da pobede, jer imaju samo jedan bod, ali im je potrebno da Španija savlada Japan. Ako bude nerešeno između Japana i Španije, Panceri i Samuraji će imati po četiri boda i odlučiće gol razlika, koja je pre utakmica na strani ekipe iz Azije.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()