SP u Kataru: Odluka o raspletu pada u 3. kolu

Zanimljivi "dvoboji", i za države i za navijače, u grupi B: Iran - SAD, odnosno Engleska - Vels

29.11.2022. 09:49
  • Podeli:
kane-engleska-profimedia-1663969977556.webp Foto: Profimedia

Desetog dana Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru biće odigrani prvi mečevi 3. kola u grupama A i B.

Reprezentacija Ekvadora sastaje se od 16 sati sa selekcijom Senegala na stadionu "Kalifa" u okviru grupe A. Drugi meč u grupi, koji se igra u istom terminu, odigraće selekcije Holandije i Katara na stadionu "El Bajt".

Posle dva odigrana kola u grupi A, Holandija i Ekvador dele prvo mesto sa četiri boda, Senegal je treći sa tri boda, dok je domaćin Katar poslednji bez bodova.

U grupi B, u prvom meču 3. kola, od 20 časova sastaće se reprezentacije Irana i SAD na stadionu "El Tumama".

Drugi meč u grupi, koji se igra u istom terminu, odigraće selekcije Velsa i Engleske na stadionu "Ahmad bin Ali".

Posle dva odigrana kola u grupi B, Engleska je prva sa četiri osvojena boda, Iran je drugi sa tri boda, SAD su treće sa dva i Vels je poslednji sa jednim osvojenim bodom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()