Selektor SAD: Od novih pravila imam manje kose na glavi

Momci su se borili, dali sve od sebe i neporaženi idemo u sledeću rundu, rekao je Greg Berhalter

30.11.2022. 10:06
  • Podeli:
Geret Berthalter-1669799203040.webp Foto: AP Photo/Luca Bruno/Tanjug

Fudbaleri SAD plasirali su se u osminu finala Svetskog prvenstva kada su savladali selekciju Irana sa 1:0. Selektor Amerikanaca Greg Berhalter je porkomentarisao da su ga prilično namučila nova pravila na ovom Mundijalu, naročito ona koja se odnose na nadoknadu vremena "jer se baš tada desi da nastane drama".

"Sa ovim novim pravilom oko sudijske nadoknade vremena brojanje svake sekunde je izuzetno stresno. Mislim da sada imam manje kose na glavi", našalio se trener SAD. 

Berhalter je bio i raspoložen i ponosan na svoje igrače.

"U prvom poluvremenu smo pokazali šta možemo da uradimo, u fudbalskom smislu. Stvarno smo dobro tada igrali. U drugom smo pokazali šta možemo da uradimo u smislu odlučnosti. Momci su se borili, dali sve od sebe i neporaženi idemo u sledeću rundu".

A šta ih tamo čeka?

"Tamo idemo u bitku protiv Holandije za prolaz dalje", optimista je Greg Berhalter.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()