Prvo obraćanje Saudijca iz bolnice posle strašne povrede na terenu

Pobeda nad Argentinom svakako leči rane, ali prelom vilice je uslovio da Al Šarani završi Svetsko prvenstvo pre vremena

23.11.2022. 14:05
  • Podeli:
povreda_Saudija_foto_Twitter-1669202988452.webp Foto: Twitter

Saudijska Arabija ostala je bez jednog igrača, ali nesrećni Jašer Al Šarani ne mari zbog teške povrede - bitno mu je što je Argentina savladana.

Ukratko ovako bi moglo da se opiše prvo obraćanje Saudijca iz bolničke postelje. On je dobio, nesmotren, udarac kolenom svog golmana u glavu, tokom borbe ispred gola.

Za Al Šaranija je završeno Svetsko prvenstvo, a možda i karijera. Rendgen glave je pokazao polom vilice i kosti lica. Zbog ovoga nesretni fudbaler je prebačen u Nemačku na dalje lečenje.

Al Šarani se kratko obratio naciji, u želji da se zahvali svima na podršci, ali i da dočara koliko mu u ovim bolničkim uslovima znači pobeda njegove Saudijske Arabije nad Argentinom - 2:1.

Pobeda svakako leči rane, ali povreda nije ni malo laka.

Podsetimo, u nameri da ispuca loptu golman Saudijske Arabije je u punom trku i skoku kolenom udario Al Šaranija u glavu i bukvalno ga nokautirao.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()