L'Ekip tvrdi: Tuča u svlačionici Belgije, Lukaku smiruje strasti

U gužvi su uleteli Kevin De Brujne i Romelu Lukaku, kako bi intervenisali da ne doše do većeg nereda

29.11.2022. 10:07
  • Podeli:
eden_hazard - reuters-1669711589909.webp Foto: Reuters

L'Ekip je izašao sa informacijom da su se posle poraza od Maroka u svlačionici Belgije potukli Jan Vertongen i Eden Hazard.

Kapiten Hazard je kolegama iz odbrane poručio da su prespori, što je razljutilo Vertongena, koji ga je napao. U gužvi su učestvovali Kevin De Brujne i Romelu Lukaku, koji je morao da interveniše kako ne bi došlo do većeg incidenta, pišu Francuzi.

Belgijski mediji pišu kako je održan grupni sastanak u organizaciji selektora Roberta Martineza.

Glavnu reč vodio je Lukaku, koji održava govore i pre utakmica. Belgijski mediji spominju i bes golmana Tiboa Kurtoa, koji je podivljao posle poraza od Maroka. Navodno je razbijao stvari po svlačionici.

Podsećamo, Hrvatska i Belgija u četvrtak od 16 sati odlučuju o tome ko će u osminu finala Svetskog prvenstva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()