40.000 Argentinaca stiže u Katar na polufinalni meč sa Hrvatskom

Argentinske fudbalere na mundijalu podržava na hiljade Indijaca i Bangladešana, koji su zaposleni u Kataru

11.12.2022. 22:09
  • Podeli:
Holandija Argentina_Ricardo Mazalan AP Tanjug-639392af87035.webp Foto: Ricardo Mazalan / AP / Tanjug

Između 35.000 i 40.000 Argentinaca planira da doputuje u Dohu na meč polufinala Svetskog fudbalskog prvenstva sa Hrvatskom, procena je ambasade Argentine u Kataru.

To je najveći kontingent navijača, koji stiže iz Argentine u Katar tokom Mundijala, prenela je Hina.

Argentinske fudbalere na SP podržava na hiljade Indijaca i Bangladešana, koji su zaposleni u Kataru.

Utakmica između Argentine i Hrvatske biće odigrana u utorak na stadionu "Lusail".

"Iskoristimo ove trenutke sa ljudima koji su ovde i u Argentini, gde su svi euforični", izjavio je kapiten Argentine Lionel Mesi.

Argentinski fudbaleri su posle svih mečeva ostali dugo na terenu da bi pevali sa navijačima.

"Ono što radim, radim za 45 miliona ljudi. Oni prolaze kroz loš ekonomski period. Pružati ljudima radost, najbolja je stvar koja mi se događa u ovom trenutku", rekao je golman Emilijano Martinez, koji je bio heroj na meču četvrtfinala SP protiv Holandije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()