Gvardiola menadžer godine u Premijer ligi

Španski stručnjak je po treći put u istoriji proglašen za menadžera godine u Engleskoj

31.05.2023. 13:24
  • Podeli:
Pep Gvardiola-646320f0bd138.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Udruženje menadžera engleskih fudbalskih liga (LMA) proglasilo je Pepa Gvardiolu iz Mančester sitija za menadžera godine u Premijer ligi

Gvardiola je ove sezone odbranio titulu sa Mančester sitijem u Premijer ligi.

"Građani" su osvojili petu titulu u poslednjih šest sezona u engleskom prvenstvu.

Španski stručnjak je po treći put u istoriji proglašen za menadžera godine u Engleskoj.

Mančester siti će do kraja sezone igrati u finalu FA kupa protiv Mančester junajteda i finale Lige šampiona sa Interom.

"Ja sam u neverovatnom klubu. Ovo ne bi bilo moguće bez podrške koju sam imao tokom boravka u klubu iz Mančestera", rekao je Gvardiola.

Kandidati za menadžera godine bili su i Mikel Arteta iz Arsenala, Robert de Zerbi iz Brajtona, Edi Hau iz Njukasla, Vensan Kompani iz Barnlija i Stiven Šumaher iz Plimuta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()