Zvezda slavila u Ivanjici, Delije dale podršku Rusiji

Na ovom meču pažnju na sebe skrenuli su i navijači Zvezde, koji su ispunili celu jednu tribinu

25.02.2023. 16:21
  • Podeli:
fudbaleri crvena zvezda1-63fa282e7eb6f.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na gostovanju ekipu Javora 2:0 (1:0) u okviru 23. kola Superlige Srbije.

Kako je beogradski tim dočekan u Ivanjici tako je i igrao - opravdao je ulogu velikog favorita. 

Golove za crveno-bele postigli su Aleksandar Pešić u 38. minutu i Stefan Mitrović u 56. minutu.

Na ovom meču pažnju na sebe skrenuli su i navijači Zvezde, koji su ispunili celu jednu tribinu. Njihova koreografija je bila posvećena godišnjici početka ruske invazije na Ukrajinu, koja još traje i u kojoj su srušeni gradovi, odnosno uništeni životi stotina hiljada ljudi. Delije su podigle kartone u plavo-belo-crvenoj boji i formirale zastavu Rusije, stavivši tako do znanja svima na čijoj su strani.

Crvene zvezda u narednom kolu Superlige Srbije dočekuje Partizan u 169. večitom derbiju, dok fudbaleri Javora gostuju u ekipi Kolubare.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()