Zvezda poslala Sanogoa na pozajmicu u Pariz

Igrač odlazi na pozajmicu koja će trajati šest meseci uz mogućnost otkupa ugovora

31.01.2023. 15:44
  • Podeli:
Seku Sanogo FK Crvena zvezda.jpg Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler iz Obale Slonovače Seku Sanogo napustiće Crvenu zvezdu i do kraja sezone će igrati kao pozajmljen igrač u francuskom klubu Pariz, prenosi Mocartsport.

Sanogo odlazi na pozajmicu koja će trajati šest meseci uz mogućnost da Francuzi otkupe ugovore nakon isteka pozajmice.

Sa beogradskim klubom on je tri puta osvojio nacionalno prvenstvo i dva puta kup.

Iz Crvene zvezde su u zimskom prelaznom roku otišli El Fardu Ben, koji je otišao u kiparski APOEL i Kalifa Kulibali koji je pojačao francuski Amijen. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()