Vlahović u prvoj postavi, Juventus, opet, bez Pogbe

Kada je igrač mesecima bez fizičke aktivnosti, bol se javi čim se pojača intezitet treninga, kaže trener Alegri

02.02.2023. 08:32
  • Podeli:
vlahovic - di marija - reuters-1665124994077.webp Foto: Reuters

Fudbaler Juventusa Pol Pogba propustiće zbog bolova u butnom mišiću četvrtfinalni meč Kupa Italije protiv Lacija, dok će srpski napadač Dušan Vlahović biti u startnoj postavi, izjavio je trener torinskog kluba Masimilijano Alegri.

Pogba se u letnjem prelaznom roku vratio u Juventus iz Mančester junajteda, ali zbog povrede i operacija nije odigrao nijedan zvanični meč za torinski klub, a propustio je i Svetsko prvenstvo u Kataru.

Francuski fudbaler bio je na klupi u prošlom meču Serije A protiv Monce (0:2).

"Nažalost, kada je igrač mesecima bez fizičke aktivnosti, bol se javi čim se pojača intezitet treninga. Njegovo koleno mora da se prilagodi, moramo da se snalazimo u ovakvoj situaciji, nema čuda", rekao je Alegri.

Fudbaleri Juventusa, u četvrtak, dočekuju ekipu Lacija (21.00) u meču četvrtfinala Kupa Italije.

"Formaciju biram na dan utakmice. Pored Leonarda Bonućija, jedini koji neće biti dostupan timu je Pogba. Vlahović? Trebalo da bude u startnoj postavi", zaključio je trener Juventusa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()