Veran odlučio da završi reprezentativnu karijeru

Bio je glavni kandidat da bude novi kapiten reprezentacije Francuske u kvalifikacijama za EP 2024. godine

02.02.2023. 14:00
  • Podeli:
Rafael Varan-63dbb3d9ac210.webp Foto: AP Photo/Christophe Ena/Tanjug

Fudbaler Mančester junajteda Rafael Varan odlučio je da više ne igra za reprezentaciju Francuske, jer želi da se posveti klupskoj karijeri, prenosi francuski "Ekip".

Francuski mediji navode da je Varan ovu odluku doneo zbog brojnih povreda, koje je imao u prethodnih nekoliko godina. 

"Varan ima samo 29 godina, a smatra da ima previše reprezentativnih utakmica u sezoni. On sada želi da se u potpunosti posveti klupskoj karijeri. Varan je svoju odluku već saopštio selektoru Francuske Didijeu Dešanu", prenosi "Ekip".

Ovaj list podseća da je Varan bio glavni kandidat da bude novi kapiten reprezentacije Francuske u kvalifikacijama za EP 2024. godine.

Varan je za reprezentaciju Francuske odigrao 93 utakmica i postigao je pet golova. 

Za Trikolore je debitovao 2013. godine. On je sa Francuskom osvojio SP 2018. godine u Rusiji, kao i drugo mesto na nedavnom Mundijalu u Kataru.
Varan je član Mančester junajteda od 2021. godine, a pre toga je igrao za Real i Lens.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()