UEFA kaznila Partizan: Novčana kazna i zatvaranje dela tribina 6. oktobra

Kazna o zatvaranju tribina odnosi se na naredni duel protiv Kelna 6. oktobra

24.09.2022. 19:21
  • Podeli:
Partizan Nica_FKP.jpg Foto: FK Partizan

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je FK Partizan zbog bacanja predmeta sa tribina ka terenu, upotrebu pirotehnike i zakrčenih prolaza na stadionu na utakmici drugog kola D grupe Lige konferencija protiv Nice (1:1) u Humskoj.

Crno-beli će morati da plate novčanu kaznu od 70.000 evra i da zatvore 6.000 mesta po izboru za naredni duel Lige konferencija 6. oktobra u 21.00 protiv Kelna.

Evropska kuća fudbala kaznila je i Keln sa 100.000 evra zbog divljanja njegovih navijača u Francuskoj protiv Nice.

Ovaj nemački klub neće moći da računa na podršku svojih pristalica na naredna dva gostovanja protiv Partizana u Beogradu i Slovačkog u Uherskom Hradištu u Češkoj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()