TSC dobio Mladost iz Lučana i pretekao Partizan na tabeli

Ovom pobedom tim iz Bačke Topole je zauzeo drugo mesto na tebeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona

18.03.2023. 20:23
  • Podeli:
FK TSC_Foto fktsc.com-641619a665fbc.webp Foto: fktsc.com

Fudbaleri TSC-a savladali su Mladost iz Lučana 2:1 (2:0) u utakmici 27. kola Superlige.

Tim iz Bačke Topole ovim trijumfom "preskočio" je Partizan na tabeli sa 55 bodova, jedan više od crno-belih i zauzeo drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Golove su postigli Miloš Cvetković u 15. i Saša Jovanović u 36. minutu, dok je strelac za goste bio Nemanja Tomić u 87. minutu.

Mladost je na 14. poziciji sa 21 bodom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()