Trijumf Crvene zvezde protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, utakmica prekidana više puta

Oba gola za 'crveno-bele' postigao je Aleksandar Pešić, dok je jedini strelac za TSC bio je Petar Ratkov

07.03.2023. 21:25
  • Podeli:
Aleksandar Pešić_FKCZ-640799aebb6c3.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Bačkoj Topoli ekipu TSC-a rezultatom 2:1 (1:0) u meču 25. kola Superlige Srbije.

Oba gola za Crvenu zvezdu postigao je Aleksandar Pešić u 21. i 46. minutu. Jedini strelac za TSC bio je Petar Ratkov u 70. minutu.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 69 bodova, dok je TSC četvrti sa 49.
"Crveno-beli" će u narednom kolu u Beogradu igrati sa Novim Pazarom, dok će TSC gostovati Kolubari u Lazarevcu.

Meč u Bačkoj Topoli bio je nekoliko puta prekidan. Utakmica je počela sa pet minuta zakašnjenja, a odigrano je nekoliko minuta, pre nego što su se prvi put ugasili reflektori na stadionu. Nakon toga reflektori su se ugasili još dva puta, a onda je glavni sudija Miloš Milanović povukao igrače u svlačionicu.

Problem je bio na trafostanici koja napaja energijom stadion TSC-a. Uključen je potom agregat, utakmica je nastavljena posle ukupno prekida od 45 minuta, pošto su predstavnici klubova dali saglasnost da može meč da bude odigran.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()