Ten Hag: Hoćemo da osvojimo Liga kup

Jasno je da Njukasl ima prednost, ali radi se o stavu i mentalitetu, kaže trener Mančester junajteda

02.02.2023. 10:53
  • Podeli:
erik-ten-hag-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag poručio je da će klub sa "Old traforda" pokušati da osvoji Liga kup, prenosi radio "Bi-Bi-Si (BBC)".

Mančester junajted će 26. februara igrati protiv Njukasla u finalu Liga kupa na londonskom "Vembliju".

"To je sjajno, ali u finalu igraš na pobedu. Plasman u finale nije dostignuće. Hoćemo da osvojimo trofeje, ali imamo i druge stvari da uradimo. Dobro je plasirati se u finale, ali ne radi se o tom plasmanu već o pobedi u finalu", rekao je Ten Hag.

Mančester junajted će pre finala Liga kupa odigrati šest utakmica u svim takmičenjima.

"Jasno je da Njukasl ima prednost, ali radi se o stavu i mentalitetu. Sa time sam se susretao i ranije, u Ajaksu smo igrali utakmice u Kupu posle Evrope i znam kako da se nosim sa tim", istakao je menadžer Mančester junajteda.

Klub sa "Old traforda" se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige.

"Sada se okrećemo Premijer ligi, nastavlja se uskoro. Ovo treba da nam posluži kao motivacija, želimo da donesemo taj Kup navijačima. Ali sada se okrećemo Kristal Palasu i utakmicama protiv Lidsa i to će biti derbiji kojima se radujemo", naveo je Ten Hag.

Mančester junajted će u osmini finala FA kupa igrati protiv Vest Hema, dok će se klub sa "Old traforda" u 1/16 finala Lige Evrope sastati sa Barselonom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()