Šta će biti sa Murinjom? Italijanski mediji pišu da je sve rešeno

Murinjo je Romu preuzeo pre dve godine

29.03.2023. 13:02
  • Podeli:
profimedia-0740863089 Žoze Murinjo-63a57ec5d0bfa.webp Foto: Profimedia

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo ostaće u rimskom klubu do 30. juna naredne godine, prenose italijanski mediji.

Murinjo je navodno imao ponude Njukasla i Pari Sen Žermena, ali je odlučio da odradi ugovor do kraja sa Romom.

Italijanski mediji navode da je portugalski stručnjak nedavno sa porodicom boravio u Londonu, a onda je po povratku u Rim odlučio da ostane u glavnom gradu Italije do kraja naredne sezone.

Murinjo je bio jedan od kandidata da preuzme Njukasl ako Edi Hau u junu napusti klub sa "Sent Džejms parka". Takođe, Portugalac se pominjao kao potencijalni naslednik šefa stručnog štaba PSŽ-a Kristofa Galtijea, koji će na kraju sezone najverovatnije da raskine saradnju sa šampionom Francuske.

Italijanski mediji navode da će Murinjo pokušati da ubedi Krisa Smolinga i Paula Dibalu da ne napuštaju rimski klub.

Murinjo je Romu preuzeo pre dve godine, a prošle sezone je sa ovim klubom osvojio Ligu konferencija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()