Spartak ostao bez trenera: Dunđerski napustio funkciju u Subotici

Ove sezone učestale su promene trenera u klubovima Superlige Srbije

20.03.2023. 14:22
  • Podeli:
Ljubiša Dunđerski-64185becbd77e.webp Foto: Printscreen/Youtube/TV Subotica

Šef stručnog štaba Spartaka Ljubiša Dunđerski podneo je ostavku na mesto trenera, saopštio je fudbalski klub iz Subotice.

"Doneo sam odluku nakon jučerašnjeg poraza i neprespavane noći da podnesem ostavku na mesto šefa stručnog štaba Spartaka. Ostavku podnosim iz ljudskih i moralnih razloga, a pre svega jer osećam da više ne mogu da pomognem Spartaku u borbi za opstanak. Mislim da u pravo vreme podnosim ostavku, jer sledi pauza u prvenstvu, a samim tim će novi trener imati dovoljno vremena da se upozna sa igračima i promeni nešto u sistemu igre, a sve u cilju što bržeg opstanka Spartaka u SLS. Zahvaljujem se Upravi kluba i navijačima na dosadašnjoj podršci i razumevanju ovog mog čina. Napred, Spartak", izjavio je Dunđerski, a objavio je na zvaničnom sajtu Spartaka.

Dunđerski je vodio Spartak od septembra prošle godine, pošto je na klupi Subotičana zamenio Slavka Petrovića.

Spartak se nalazi na 13. mestu na tabeli SLS sa 24 boda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()