Španski mediji ne očekuju da Real Madrid zadrži Modrića

Jedan od razloga što Luka ne bi mogao da dobije produženje ugovora jesu i godine

31.01.2023. 15:59
  • Podeli:
modric_benzema - reuters-63c90ac77092b.webp Foto: Reuters

Problem za Luku Modrića i njegovo eventualno produženje ugovora sa Real Madridom jeste Dani Kebaljos. Ovaj španski vezista igra u poslednje vreme na visokom nivou, te je u poslednje vreme konstantniji, barem kada su u pitanju utakmice.

Jedan od razloga što Luka ne bi mogao da dobije produženje ugovora jesu i godine. Modrić će ove godine slaviti 38. rođendan, Kebaljos 27. i sasvim je jasno da se dugoročni planovi ne mogu vezati za Modrićevo ime uz Real Madrid. Uz Kebaljosovo mogu. A dobre igre u poslednje vreme ukazuju i da bi trebali.

Mediji u Španiji navode da se Modrić od povratka sa Svetskog prvenstva nije vratio u svoju najbolju formu, odnosno da "predstave Balkanca nisu onakve kakve su se očekivale". "Iako je njegov kvalitet i dalje tu, Zadranin više nije dete i u fizički zahtevnijim utakmicama primećuje se da mu vreme prolazi", dodaje se.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()