Selektor Mađarske: Očigledno je da je Srbija favorit u našoj grupi

Selekcije Srbije i Mađarske svoj duel igraće 7. septembra u Beogradu.

29.03.2023. 19:22
  • Podeli:
Tan2023-03-2720521770_4 Marko Rosi AP PhotoDenes Erdos-64245be8aa626.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Denes Erdos

Selektor fudbalske reprezentacije Mađarske Marko Rosi, izjavio je da Srbiju vidi kao favorita u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Fudbaleri Mađarske su na otvaranju kvalifikacija igrali samo sa Bugarskom, koju su pobedili sa 3:0. Selekcija Srbija je kod kuće slavila protiv Litavanije sa 2:0, a u Podgorici bila je bolja od domaće selekcije istim rezultatom

"Očigledno je da je Srbija favorit u grupi. Za nas je još rano. Utakmica koja će pokazati našu pravu ulogu u grupi će biti protiv Crne Gore u junu. Vidite i sami da su iznenađenja na svakom koraku. Kazahstan je od 0:2 došao do 3:2 protiv Danske. Nema lakih pobeda. Pogotovo u grupi kao što je naša", kazao je Rosi. 

"Mađarska ima nekolicinu fudbalerima kojima ide jako dobro i koji su spremni za iskorak u karijerama. To su Roland Šalaj, Atila Salaj i Dominik Soboslaj. Ovaj poslednji, naš kapiten, već je spreman za neki od top klubova evropskog fudbala", istakao je Rosi.

Selekcije Srbije i Mađarske svoj duel igraće 7. septembra u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()