Sampdoriju dele dva dana od kazne i oduzimanja bodova

Klubu iz Đenove je potrebno 11.000.000 evra za rešavanje problema

02.02.2023. 15:50
  • Podeli:
Dejan Stanković Sampdorija_Profimedia-1665262104367.webp Foto: Profimedia

Fudbalski klub Sampdorija će biti kažnjena oduzimanjem bodova ako do 16. februara ne isplati zaostale plate igračima i radnoj zajednici, prenosi "Gazeta delo Sport".

Sampdorija nije isplatila zarade za poslednja tri meseca 2022. godine. Italijanski mediji navode da je klubu iz Đenove potrebno najmanje 11 miliona evra kako bi rešio dugovanja prema igračima i zaposlenima u klubu. Fudbalski savez Italije će klubu iz Đenove oduzeti bodove ako u naredne dve nedelje ne reši problem sa dugovanjima.

Takođe se navodi da je Sampdoriji potrebna pomoć od oko 50 miliona evra da rešila tešku finansijsku situaciju.

Sampdorija, koju trenira srpski fudbalski stručnjak Dejan Stanković, nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli Serije A sa samo devet bodova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()