Ronaldo, opet, bacio kapitensku traku

Fudbalskoj reprezentaciji Portugala dogodio se poraz u odlučujućoj utakmici Lige nacije i to u zadnji čas

28.09.2022. 14:25
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo-1664367897829.webp Foto: AP Photo/Luis Vieira/Tanjug

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo ponovo je "podelio" javnost u svojoj zemlji nakon što je posle poraza od Španije (1:0) u odlučujućem meču za plasman na završni turnir Lige nacija prilikom izlaska sa terena bacio kapitensku traku.

Ronaldu to nije prvi put da baci traku, isto je uradio posle meča protiv Srbije u Beogradu u kvalifikacijama za Mundijal, kada mu nije priznat "čist gol".

Očigledno, teško je podneo još jedan poraz, posebno jer su Španci "kopirali" scenario Srbije u odlučujućem meču za Mundijal kada je Aleksandar Mitrović postigao gol odluke u 90. minutu, samo što je sada odlučio Alvaro Morata u 88. minutu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()